CRACKS DE LA COMARCA

Donem suport especial a esportistes de la comarca que viuen l'esport intensament. De diferents esports i a diferents nivells, viure l'esport és més important que guanyar, tot i que ells/es es deixen la pell a cada competició. Aquí els pots conèixer.

DANI TRISTANY

DANI TRISTANY

Trail runner internacional

El Dani és un jove d'Avià apassionat de la muntanya que està fent de la seva passió per l'esport i la natura el seu camí. Actualment competeix amb l'equip de La Sportiva i el podeu trobar a Alter Sport fent preparació física quan no corre muntanya amunt i avall.

Si voleu saber més sobre ell podeu entrar a la seva web www.danitristany.cat

GERARD RIU

GERARD RIU

Pilot de motos

El Gerard és un noi de Casserres que competeix en motociclisme a la categoria premoto3, havent assolit primers llocs en Copa Mediterrani. El podeu trobar a les tardes entrenant sobre el BOSU i amb el TRX per dominar millor la seva moto.

Albert Comellas

Albert Comellas

Atleta i trail runner

L'Albert és un corredor ben experimentat en curses de fons, tant en asfalt com en muntanya. Actualment també està dedicant els seus esforços als Ultra Trails de muntanya. Tot un exemple de superació, va sobreposar-se a un greu accident i no ha desistit en la seva passió pel córrer.

ROGER MATEOS

ROGER MATEOS

Pilot de descens de BTT

El Roger és un noi jove de Berga que promet en el món del descens en BTT. El 2014 ha quedat campió de la Challange de la seva categoria i sots-campió de Catalunya, a més de pertànyer a la selecció catalana.

MARC RIAL

MARC RIAL

Ciclista de BTT

El Marc és un avianenc que amb menys de 20 anys ja es pot considerar un ciclista experimentat, amb participació a gran quantitat de curses i bons resulats com un 3r lloc a les ANBASO series o un 4rt a l'Open BMW.

AQUÍ LA TEVA FOTO

AQUÍ LA TEVA FOTO

Ets esportista berguedà/na i busques assessorament?

Doncs vine i demana! Et podem ajudar a potenciar la teva carrera. I per cert, BUSQUEM NOIES ESPORTISTES que sabem que viviu l'esport amb la mateixa intensitat que els nois.