Informació a les usuàries i usuaris. Tancament preventiu pel COVID-19

Benvolgudes usuàries i benvolguts usuaris,

 

Com ja sabeu, en relació a la crisi del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i els organismes oficials hem adoptat les mesures adients. En el cas de del Centre Esportiu Municipal El Tossalet, gestionat per la Federació Catalana de Natació, ha comportat el seu tancament per causes de força major.

 

Aquestes mesures afecten tots els centres esportius, amb la finalitat de vetllar per la salut i el benestar d’abonats i abonades i treballadors i treballadores, que ara és la màxima prioritat.

 

Des del dijous 12 de març en què l’Ajuntament de Berga ja va decretar el tancament preventiu, estem treballant per gestionar aquest moment de la millor manera possible. La situació és inèdita i sense precedents,i està provocant un perjudici a la totalitat de la nostra societat. En el nostre cas als usuaris i usuàries  que no podeu gaudir de les activitats i instal·lacions i als gestors per la gran repercussió econòmica que comporta la mesura.

 

A hores d’ara no sabem la durada d’aquesta situació que en principi hauria de ser de 15 dies, però pot ser que s’allargui en el temps. Us informem que la part de la quota no gaudida del mes de març serà compensada en quotes futures, així comno us girarem cap quota sense avisar-vos prèviament.També us demanem que no tramiteu la baixa i no ens retorneu el rebut del mes de març, a l’espera de tenir més informació sobre la durada d’aquesta situació excepcional.

 

Finalment tingueu el convenciment que des de la Federació estem seguint de manera permanent l’evolució del COVID-19, i que us tindrem puntualment informats. Ens podeu seguir a les xarxes socials i a la nostra web,

 

www.eltossalet.cat

Facebook

Twitter, cerca’ns com a @ElTossaletCEM

Instagram, cerca’ns com a @eltossaletcem

 

També ens podeu escriure al correu electrònic info@eltossalet.cat.

 

Estem rebent de molts de vosaltres missatges d’empatia i de recolzament. Comptem amb la vostra comprensió i compromís per a poder continuar promovent l’esport per a tothom i donant el servei amb la mateixa qualitat tan bon punt puguem reobrir El Tossalet.

 

Gràcies per la vostra confiança,

 

Federació Catalana de Natació.

Comments are closed.