NOVETATS RESTRICCIONS GENER-FEBRER 2021

Tot i que els centres esportius hem demostrat ser un espai segur on no es propaguen els casos de COVID’19 i on tenim unes mesures de control i prevenció exhaustives (reserva prèvia i traçabilitat dels accessos, mascareta obligatòria, desinfecció intensiva, gel hidroalcohòlic en tots els espais, limitació de l’aforament al 30%, etc), la Generalitat de Catalunya ha prorrogat les mesures restrictives d’activitats i aforament fins el dia 7 de febrer.

És per això que, respectant escrupolosament la normativa actual, modifiquem el funcionament del servei mentre durin aquestes mesures amb l’objectiu que puguis mantenir una pràctica d’exercici físic segura i beneficiosa per a la teva salut.

ACTIVITATS I SERVEIS

Natació lliure

 • Continua essent obligatòria la reserva d’activitat.
 • Continua la possibilitat de fer natació lliure al 30% de l’aforament en l’horari d’obertura de la instal·lació.

Sala de fitness

 • El servei de sala de fitness el traslladem temporalment a la part exterior de la pròpia sala, on disposaràs de pesos lliures i alguna maquinària càrdiovascular per poder fer entrenaments a l’aire lliure.
 • Continua essent obligatòria la reserva d’activitat.
 • Les franges horàries seran d’una hora, màxim 6 persones per hora.
 • No es podran reservar més d’una franja diària i màxim tres cops a la setmana, de dilluns a divendres. El motiu és arribar al màxim número de persones usuàries possibles. 
 • L’accés a l’espai exterior habilitat serà pel pàrking del Tossalet.
 • Hi haurà tècnic de sala en tot l’horari ofert (de 8 a 21h).
 • L’ús de la mascareta continua essent obligatori.

Activitats dirigides

 • Hi haurà una graella d’activitats dirigides on-line, accessibles directament des de l’app, exclusivament per a usuaris/es del Tossalet i impartides per tècnics/ques del centre.
 • Continua essent obligatòria la reserva d’activitat.
 • La plataforma des de la qual s’emeten les classes és Google Meet.Podràs accedir a l’enllaç de la sessió des de la reserva de la teva activitat. Et recomanem accedir ben puntual, ja que el tècnic responsable t’ha de donar accés i mentre la sessió ja està en marxa no és possible.
 • Et recomanem que visualitzis les sessions en directe des d’un ordinador portàtil o des de la TV intel·ligent, ja que des del mòbil la pantalla és massa petita.

QUOTES GENER I FEBRER I COMPENSACIÓ

Les quotes de gener no gaudides seran compensades en la quota de febrer o març, com ja venim fent en els casos de tancaments anteriors. Fem el càlcul persona per persona. En cas que hagis gaudit del centre en el seu servei de piscina lliure, se’t descomptarà en la compensació.

Les quotes calcul·lades pel mes de febrer seran reduïdes i úniques.

 • La quota per abonament única serà de 31,50€, i inclourà el servei de piscina, sala de fitness exterior i classes on-line en tots els horaris. En cas que tinguis part de la quota de gener a compensar, se’t descomptarà.
 • Els infants i joves que vulguin utilitzar el servei de piscina lliure (acompanyats pels pares si són menors de 14 anys) i/o alguna de les activitats on-line, tindran una quota única de 29€.
 • La quota de pensionista continuarà essent de 27€, ja que és una quota súper-reduïda.

En cas que siguis cursetista i vulguis venir a piscina lliure o estiguis de baixa i vulguis acollir-te als serveis del centre durant el mes de febrer, ens hauràs de confirmar el teu interès per correu electrònic a info@eltossalet.cat  i/o per telèfon al 93 821 45 45.

Esperem que aquestes restriccions -que no es corresponen amb la realitat dels centres i minven la nostra capacitat de promoció de la salut en un moment on la salut és el més important- acabin el dia 7 de febrer o inclús abans, i et recomanem des de tot l’equip que et mantinguis actiu/va durant els dies que duri.

Pots també recuperar alguna de les sessions de pilates, salut postural, tonificació o Zumba que vam fer durant el confinament actiu al següent enllaç.

Et mantindrem informat/da al respecte. Ens pots seguir a les xarxes socials Twitter, Instagram i Facebook i a la nostra web, www.eltossalet.cat. També escriure al correu electrònic info@eltossalet.cat.

Gràcies pel suport i la confiança,
L’equip del Tossalet.

Comments are closed.