Ja podeu fer les inscripcions als Campus d’estiu 2021!

Ja podeu inscriure els vostres fills i filles al CAMPUS D’ESTIU DEL TOSSALET! Podeu fer-ho directament al següent enllaç:

I  tota la informació, preus inclosos, al següent enllaç:

Enguany oferim com a novetat tres opcions:

1. CAMPUS INFANTIL. En el cas dels més petits, dels 3 als 6 anys, el campus serà únic i multidisciplinar per donar diversitat d’estímuls que optimitzin el seu desenvolupament motriu i com a persones.

En el cas dels juniors (de 7 a 14 anys), podran triar entre dues opcions:

2. El CAMPUS ARTÍSTIC, de 7 a 14 anys, on a més de les activitat d’estiu i tallers incidirem en activitats de contingut esportiu i artístic: natació sincronitzada, gimnàstica esportiva (ambdues actualment es coneixen com a natació i gimnàstica artístiques) i treball de coreografies i balls (com ara hip hop, dance o jazz). No és necessari conèixer aquestes disciplines però sí que és imprescindible saber nedar.

3. El CAMPUS AVENTURA, de 7 a 12 anys, on el fil aventurer que suposa un campus d’estiu a l’exterior el complementem amb activitats esportives que promouen infants àgils, forts i resistents, com són l’spartan (preparació física per a infants), boxa educativa, natació, waterpolo o salvament aquàtic.

Els nostres campus són eminentment esportius, ja que la nostra missió és educar nenes i nens en la pràctica d’exercici físic i inculcar l’hàbit imprescindible de tenir una vida activa i com a conseqüència un cos àgil, fort i saludable.

Com a informació rellevant -i reivindicant al paper formatiu i facilitador de l’exercici físic- està àmpliament demostrat en estudis científics que els infants físicament més actius, a més de tenir millor salut, són més feliços i tenen millors resultats acadèmics. També repercuteix en el seu desenvolupament psicològic millorant qualitats com la disciplina personal, la tolerància a la frustració, l’autoconfiança i/o l’autoimatge.

Realitzarem les activitats pròpies d’un campus d’estiu (sortides, BTT, piragua, jocs i gimcanes, tallers manualitats,…) amb les disciplines que habitualment oferim al centre en un context diferent i més lúdic al del curs escolar. Complementarem els continguts esportius amb tallers d’aprenentatge de temes diversos, com ara natura, salvament i socorrisme o nutrició.

DATES I HORARIS

Del 28/6, fins el 30/7, ambdós inclosos. En cas que a l’agost hi hagi suficient demanda de places obrirem nous grups.

Els horaris seran de dilluns a divendres (no festius) de les 8’30 a les 13’30 (5h al dia).

DESENVOLUPAMENT DELS CAMPUS

Els campus seran dirigits per professionals titulats. El disseny dels continguts cerca el desenvolupament dels infants i l’aprenentatge d’habilitats a través del joc i de la facilitació de dinàmiques. Volem que participin, aprenguin a prendre decisions i a treballar en equip, fomentant l’autoconfiança, el respecte pels companys/es i l’autonomia personal.

Cada dia farem una breu trobada amb els infants per explicar el que faran durant el dia i al final un repàs de tot allò après.

Cada setmana hi haurà una planificació que serà comunicada la setmana anterior per facilitar la vostra organització i el material a portar.

Tots els pares disposareu de canal de comunicació permanent amb la coordinació del casal on obtindreu informació sobre les activitats i el seu desenvolupament.

MESURES DE PREVENCIÓ

Per suposat, amb la situació de pandèmia actual que estem vivint, aplicarem totes les mesures de seguretat necessàries que ens indiquin en el moment de començar el campus, ja que actualment encara no són conegudes.

———————————————————————————————————————————-

🚀 Per a joves de 12 anys fins a 16 també hi haurà les activitats de l’ESTIU JOVE que promocionarem durant el mes de juny.

Comments are closed.