Nou curs 2021-22

Ja estan obertes les inscripcions per al curs 2021-22!

 

Després d’un any i mig difícil per a tothom amb la pandèmia, engeguem el curs 2021-22 amb la voluntat de tornar a una certa normalitat i de, si més no, oferir-te una gran varietat d’activitat perquè trobis la teva, sigui quina sigui la teva edat, i et mantinguis actiu/va i saludable.

 

Per fer les inscripcions, pots adreçar-te al centre o fer-ho còmodament des del formulari online o si ja ets abonat/da i vols inscriure els teus fills/es, des del banner de l’app del Tossalet.

 

Els cursets de natació (infantils i adults), les activitats dirigides infantils (gimnàstica artística, balls, spartan i boxa educativa), així com el ioga i la boxa per a adults començaran el dilluns dia 6/9/21. Les places les reservarem per rigorós ordre d’inscripció, i si t’inscrius a cursets de natació, dirigides infantils o ioga/boxa abans del 25/8 gaudiràs de drets d’inscripció gratuïts.

 

En els propers dies t’anirem presentant una a una les novetats.

 

Pots trobar la informació sobre les activitats a l’apartat ACTIVITATS de la nostra web.

T’esperem!

 

Comments are closed.