Marató de TV3

Enguany la Marató de TV3 porta com a tema ‘Per a la salut mental’. En un moment de pandèmia on ha esdevingut un problema social de primera magnitud, cal establir sinèrgies per abordar aquesta situació.
ASFAM organitza durant la setmana del 15 al 21 de novembre tota una sèrie d’activitats en benefici de la Marató a les que ens sumem des del Tossalet. El nostre objectiu és contribuir des de la vessant que més sabem: els més que demostrats beneficis de la pràctica d’exercici físic té per a la salut mental de les persones, independentment d’edat, gènere o condició física.
Oferirem CINC HORES D’ACTIVITATS DIRIGIDES de la graella horària del Tossalet en format portes obertes, amb la possibilitat de contribuir amb la voluntat en la guardiola que instal·larem a la recepció del centre. Les activitats són variades i adaptables a diferents nivells de condició física.
+ Dilluns 15/11 a les 15.15h, Aiguagim (intensitat mitjana)
+ Dimarts 16/11 a les 10.30h, Pilates (intensitat baixa)
+ Dimarts 16/11 a les 20.10h, Cycling (ciclisme indoor, intensitat moderada-alta)
+ Dijous 18/11 a les 17.15h, Cardiodance (intensitat moderada-alta)
+ Divendres 19/11 a les 9.30h, Ioga (intensitat baixa)
També organitzarem una MASTERCLASS DE ZUMBA al local dels Castellers de Berga, dijous 18/11 a les 19’30, amb un donatiu mínim de 3€ per persona, a més d’una taula rodona del diumenge a les 18h al Teatre Municipal de títol ‘Salut i esport’ on defensarem l’evidència que suporten els beneficis de la pràctica esportiva per a la salut mental.
Les activitats dirigides i la masterclass tenen PLACES LIMITADES i requereixen d’INSCRIPCIÓ PRÈVIA, que pots fer en el següent formulari https://forms.gle/ju8VtMGd9eX15Gv97 o a la recepció del Tossalet, presencialment o trucant al 93 821 45 45.
Ens acompanyes?

Comments are closed.