Dia Mundial de l’Activitat Física

Saps que el dia 6 d’abril és el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF)? Una jornada per posar en valor que un estil de vida actiu és una de les millors inversions que pots fer per a la teva salut i benestar personal. I que una societat activa és una societat més sana.
Com a professionals que som, compromesos amb aquesta missió d’ajudar els berguedans/es a activar-se i a mantenir-se físicament actius/ves, organitzem una sèrie d’activitats en obert a les quals pots assistir encara que (encara) no siguis usuari/a del Tossalet.
I no només això, sinó que si participes en alguna d’aquestes activitats dels dies 6 al 8 d’abril i decideixes inscriure’t al Tossalet en aquests mateixos dies, la matrícula et sortirà de franc!
DIMECRES 6/4
10’30 Aiguafit
14’00 Zumba
19’15 MASTERCLASS ACTIVITATS a la plaça vermella del Pavelló (exterior)
(30’ Zumba – 30’ càrdio – 30’ Tonificació)
DIJOUS 7/4
10’30 Aiguagim
14’00 Cycling/Tono
17’15 CardioTono
DIVENDRES 8/4
9’30 Strong
15’15 Aiguagim
17’15 Cycling-Tono
Les places estan limitades a 10 per activitat per a no-usuaris/es del centre, així que no t’encantis! Omple el formulari següent per participar en alguna de les activitats de la imatge. I si saps d’algú que hi pot estar interessat, no deixis de compartir-ho.

Comments are closed.