Campus estiu Tossalet 2022

Ja estan actives les inscripcions al CAMPUS D’ESTIU DEL TOSSALET. Cliqueu al següent enllaç i aprofiteu els preus especials fins el 22/5.

 

El campus d’estiu és la nostra proposta per a unes vacances del teu fill/a basades en l’exercici físic, les relacions socials amb nens i nenes de la seva edat i l’aprenentatge.

Agafem infants des dels 3 als 12 anys, diferenciant els grups segons edats en l’organització de les activitats.

La base del campus serà el Tossalet, tot i que gairebé cada dia sortirem per Berga ciutat o a la natura i muntanyes que ens envolta.

ACTIVITATS

Farem activitats variades, engrescadores, amb una base esportiva i la intenció que el campus, en general, sigui una experiència formativa per a ells.

Com a informació rellevant -i reivindicant al paper formatiu i facilitador de l’exercici físic- està àmpliament demostrat en estudis científics que els infants físicament més actius, a més de tenir millor salut, són més feliços i tenen millors resultats acadèmics. També repercuteix en el seu desenvolupament psicològic millorant qualitats com la disciplina personal, la tolerància a la frustració, l’autoconfiança i/o l’autoimatge.

Pretenem inculcar el gust per l’exercici a través del joc i de les dinàmiques en grup, i com a conseqüència un cos àgil, fort i saludable, equilibrant la diversió amb la seva formació com a persones. Una aventura setmanal combinant activitats esportives com els cursets de natació amb altres de caire lúdic, formatiu i cultural.

• ACTIVITATS DE NATURA. Excursions, BTT, caiac, orientació.
• CURSETS DE NATACIÓ (3h a la setmana) i activitats aquàtiques lúdiques, waterpolo i elements bàsics de natació artística i salvament i socorrisme.
• ACTIVITATS ESPORTIVES. Spartan, gimcanes, jocs de pilota.
• ACTIVITATS NOCTURNES (sense pernoctació) per als grups dels grans.

DATES I HORARIS

Del 27/6, fins el 2/9, ambdós inclosos. Oferim 10 setmanes durant els mesos de juliol i agost. Ens reservem el dret de suspendre el campus a l’agost si no hi ha suficients nens/es per omplir grup mínim de petits i/o grans.

Els horaris seran de dilluns a divendres (no festius) de les 8’30 a les 13’30 (5h al dia), amb la possibilitat d’acollida diària de les 8 a 8’30 i des de les 13’30 a les 14h. El preu de l’acollida és 1€ diari.

També es poden agafar dies sols, sempre i quan hi hagi disponibilitat en els grups, a un preu de 15€.

DESENVOLUPAMENT DELS CAMPUS

Els campus seran dirigits i impartits per professionals titulats. El disseny dels continguts cerca el desenvolupament dels infants i l’aprenentatge d’habilitats a través del joc i de la facilitació de dinàmiques. Volem que participin, aprenguin a prendre decisions i a treballar en equip, fomentant l’autoconfiança, el respecte pels companys/es i l’autonomia personal.

• Cada dia farem una breu trobada amb els infants per explicar el que faran durant el dia i al final un repàs de tot allò après.

• Cada setmana hi haurà una planificació que serà comunicada la setmana anterior per facilitar la vostra organització i el material a portar.

• Tots els pares disposareu de canal de comunicació permanent amb la coordinació del campus on obtindreu informació sobre les activitats i el seu desenvolupament.

—————————————————————————————————————————————————–

Per a joves de 12 anys fins a 16 també hi haurà les activitats de l’ESTIU JOVE que promocionarem durant el mes de juny.

El club de natació també tindrà activitats especials en format stage. Us informem en breu.

I com a novetat, enguany tornarem a oferir cursets de natació intensius el mes de juliol. Informem aviat!

 

Si teniu cap consulta, escriviu-nos a aigua@eltossalet.cat

L’equip del Tossalet.

Comments are closed.