Activitats dirigides 2022-23

Vols saber quines activitats dirigides pots fer aquest curs 2022-23 al Tossalet? Pots consultar els horaris aquí i llegir la descripció de les activitats, la seva intensitat i capacitats físiques treballades en el següent enllaç.

En la nostra missió per ser el centre esportiu de tots els berguedans i berguedanes, adaptant-nos a les diferents motivacions i necessitats, hem dissenyat una graella que et permetrà trobar l’activitat que més s’ajusti a les teves preferències.

Per orientar-te en la graella, agrupem les nostres activitats en els blocs següents:

SUAUS. Activitats de baixa intensitat, on el treball de consciència corporal, mobilitat i l’enfortiment de la musculatura postural són claus. Ideal per començar, per mal d’esquena o problemes articulars.

AQUÀTIQUES. Exercici dins l’aigua, sense nedar. treball de la força, la resistència càrdiorespiratòria i la mobilitat en un medi que, per un costat, ens ofereix ingravidesa i és molt adequat per a problemes articulars i alhora ofereix resistència al moviment, ideal per guanyar condició física sense impacte.

FORÇA. Activitats on prioritzem l’entrenament de la força, la qualitat física bàsica per a una bona condició física, millora de la composició corporal i manteniment i millora de la qualitat de vida. Cal individualitzar la càrrega i progressar al ritme de cadascú. 

BALLS. A les activitats de ball, a més de treballar la resistència càrdiorespiratòria, cremar calories i guanyar coordinació, la classe és una festa. Qui ha dit que posar-te en forma i passar-ho bé estan contraindicats? 

CARDIO. El treball de resistència cardiorespiratòria és l’estrella en aquestes classes, adreçades a cremar calories sense coreografia i amb suport musical.

MIXTES. Les activitats mixtes són molt interessants des del punt de vista de l’eficiència, ja que en una sola sessió estem fent un treball de força, resistència càrdiorespiratòria i mobilitat. Ideal per començar o per quan no tens molt temps a dedicar. 

COMENCEM AMB LA GRAELLA DILLUNS 5 DE SETEMBRE!

Si tens cap consulta, escriu-nos a info@eltossalet.cat!

L’equip del Tossalet.

Comments are closed.