Bons propòsits de nou any

Un nou any comença, i amb ell els nous propòsits que segur t’has fet en algun moment.

El de començar a fer exercici en una de les seves moltes variants (natació, fitness, activitats dirigides, córrer,…) és un dels més clàssics i en el que des del Tossalet som especialistes. Aquest bon propòsit l’has d’aconseguir transformar en un hàbit, sinònim de qualitat de vida, salut i benestar físic i mental. I els hàbits són una qüestió de constància, no de temporalitat. El cos demana moure’s tot l’any!

Millor començar suau i amb objectius poc ambiciosos per anar integrant les noves rutines en la nostra vida diària, que ja tendeix a estar ocupada el 100% del temps. Faràs més amb constància que amb intensitat, inicialment.

Comença per dos dies a la setmana, arribant a 3-4. I a més, porta una vida activa (pujar per les escales, caminar enlloc de bici, passejades i/o sortides en bici el cap de setmana) i en un any no seràs la mateixa persona. Aprofita per motivar les persones que tens al teu costat que volen fer el mateix i/o practica amb ells. Sigues un exemple per als teus fills, per exemple.

Si vols escoltar alguns consells més, pots visualitzar el següent vídeo, ja que ahir ens van venir a visitar el programa Torn de Tarda des de Televisió del Berguedà i vam donar aquestes pautes inicials.

Aprofita els bons propòsits del 2023 per no necessitar fer-los l’any que ve!

L’equip del Tossalet.

Comments are closed.