Fira de Maig 2023

Comença la Fira de Maig, enguany celebrem que vam obrir després de la Fira del 2005, ara fa 18 anys.

Aquestes són les activitats i promocions que tenim per a tu i els teus:

Sorteig de Fira al nostre estand, en el que podràs guanyar dos setmanes de campus d’estiu per a infants de 3 a 14 anys o bé un pack de benvinguda, consistent en la mensualitat del mes de maig i tres entrenaments personals per començar amb la millor guia.

Exhibicions de les activitats que fem al centre, que podràs veure a la plaça Viladomat avui dissabte 6/5 a les 16’30.

Iniciem les inscripcions al campus d’estiu, enguany amb la novetat de la possibilitat de servei de menjador. Preus especials de Fira i en les inscripcions formalitzades, un val de matrícula gratuïta amb validesa fins setembre per a qui tu vulguis. Pots omplir el formulari al següent enllaç.

També obrim les inscripcions als cursets de natació intensius del juliol! Vine a demanar-nos informació o entra a la web del Tossalet i clica als banners principals. Pots omplir el formulari al següent enllaç.

Matrícula gratuïta general si t’inscrius al nostre estand, al Tossalet o bé online durant el dia d’avui i demà fins les 23:59. Aprofita l’oportunitat! Pots omplir el formulari al següent enllaç.

Comencem amb les reserves de plaça per a activitats dirigides infantils i cursets de natació del curs vinent. Reserva la teva plaça al nostre estand i estalvia’t la matrícula per inscripcions avançades al mes de setembre.

Tens algun dubte o consulta? Vine al nostre estand al passeig,  truca’ns al 93 821 45 45 o mail a info@eltossalet.cat.

L’equip del Tossalet.

Comments are closed.