Zumbasansi 2023

ACTUALITZACIÓ: per possibles problemes de regulació del trànsit, la ZumbaSansi la farem com a Masterclass íntegrament a La General. Mateix dia (divendres 22/12) a la mateixa hora (18’30) però a La General. Sorteig de dues inscripcions a la Sant Silvestre per a les participants.

La Zumbasansi és una activitat iniciativa del Tossalet en col·laboració amb el club Joves Atletes de Berga, el JAB, per unir dues grans festes de la capital berguedana: la Sant Silvestre i les masterclasses de Zumba del Tossalet.

Serà el proper divendres 22/12 a les 18’30. Sortirem des de la Plaça Viladomat (mateix punt de l’arribada), corrents, i a cada punt quilomètric pararem a ballar una o vàries cançons de Zumba. Ballarem:

  1. Davant del CAP (km1)
  2. Dins la General! (km2)
  3. A la Rasa dels Molins (km3))
  4. A l’Institut (km4)
  5. A la Plaça Viladomat (km5)

L’activitat és oberta a tots els públics i no cal inscripció prèvia. Correrem a un ritme suau perquè tothom arribi. I segur, segur, segur que serà una festa. Convida a totes les teves amistats i passa una tarda d’esport i balls en un ambient immillorable abans de les festes de Nadal.

T’hi esperem!

L’equip del Tossalet.

Comments are closed.