VIDA ACTIVA DURANT EL CONFINAMENT

En aquesta pàgina et centralitzem els recursos que hem creat perquè mantinguis la teva salut mitjançant un estil de vida actiu durant el confinament, amb el material que puguis tenir a casa. Hi trobaràs els vídeos que hem gravat per al programa de #CONFINAMENTACTIU que hem creat amb Televisió del Berguedà i l'Ajuntament de Berga i altres vídeos que complementen les activitats dirigides que per la Televisió pots visualitzar.

ACTIVITATS D'INTENSITAT SUAU

Aquestes activitats són adients per a la majoria de persones que s'inicien en la pràctica d'exercici físic i/o que per les seves característiques necessiten activitats suaus. També treballen la consciència corporal, que ens va bé a tothom.

Pilates 1

Pilates 2

Pilates 3

Gimnàstica suau 1

Gimnàstica suau 2

Salut Postural 1

ACTIVITATS D'INTENSITAT MODERADA

Aquestes activitats són adients per a la majoria de persones que ja tenen una certa pràctica d'exercici físic, tot i que persones sanes respectant el seu ritme i treballant sense dolor també les podrien fer seguint els consells que es donen a l'inici de cada vídeo.

Tonificació 1

Tonificació 2

Circuit força-resistència 1

Zumba 1

Zumba 2

Zumba 3

Zumba 4

Zumba en família

Gimnàstica en família 1

Gimnàstica en família 2

ACTIVITATS D'INTENSITAT VIGOROSA

Aquestes activitats són adients per a la persones que ja tenen hàbit de pràctica d'exercici físic, si habitualment no fas gens d'activitat millor comença per les d'intensitat moderada.

Cardioboxing 1

Cardioboxing 2

Cardioboxing 3

Strong 1

FITNESS A CASA

Programes de condicionament físic dissenyats per professionals de l'exercici físic perquè puguis fer a casa amb material al teu abast.

NIVELL INICIACIÓ

NIVELL INTERMIG

NIVELL AVANÇAT