Què et mou per ser una persona activa?

Perquè el més important per a nosaltres és que gaudeixis de l'activitat física i l'esport, que ho integris a la teva vida com una prioritat. Tot són beneficis: millorarà la teva salut, física i mental, coneixeràs gent interessant i assoliràs els teus objectius millorant la confiança en tu. Comencem?

SALUT I MANTENIMENT

Vols sentir el teu cos vital, energètic i que et permeti gaudir de la vida plenament. A la vegada també vols mantenir la teva salut o millorar-la. Doncs l’activitat física és el que estàs cercant!

M'AGRADA SUPERAR-ME

Si et motiven els reptes, la superació personal, la millora contínua a la teva vida, has anat a parar al lloc adequat. Pas a pas, dia a dia, t'oferim la possibilitat que ho aconsegueixis a través del moviment.

DIVERTIR-ME I RELACIONAR-ME

I què millor per evadir-te i divertir-te que un ambient familiar, activitats variades i gent sana que gaudeix de l'esport? Perquè no tot és esforç, i el gimnàs pot ser una gran festa!

MILLORAR LA MEVA IMATGE

Si el que vols és millorar el teu cos i la relació que hi tens, l'activitat física i la nutrició són imprescindibles. Parla amb nosaltres i veuràs com no només ho pots aconseguir, sinó que pots gaudir del camí.

BUSCO ACTIVITATS PER AL MEU FILL/A

Oferim activitats per a nens i nenes des dels 6 mesos, quan comencem amb els nadons a l'aigua, fins els 12 anys quan ja deixen de ser tan petits. Adquirim hàbits saludables i aprenem habilitats a la vegada que eduquem en valors.

SÓC UN JOVE AMB GANES DE MOURE'M

Dels 12 als 16 anys, al Tossalet t'oferim tot un ventall d'activitats perquè gaudeixis de bon ambient, comparteixis amb les teves amistats i moguis el teu cos que tens l'edat perfecta per fer-ho!

ACTIVITATS AQUÀTIQUES

El Tossalet és conegut per unes instal·lacions amb dues piscines reglamentàries i àmplies on oferim tot tipus d'activitats aquàtiques, des de l'aprenentatge de la natació, natació artística i activitats dirigides a l'aigua.

ENTRENAR UN ESPORT

Si t'apassiona la pràctica d'un esport i vols tenir la millor preparació física per gaudir-ne o per rendir més, ja sigui competint o no, podem ajudar-te a planificar entrenaments i a evitar lesions.