Esports de contacte i entrenaments lliures

Classes de Kick boxing, Boxa i entrenaments lliures perquè estiguis en forma i aprenguis a defensar-te a la vegada. Per a joves i adults, nois i noies, homes i dones.

ADULTS

Si tens 16 anys o més t'oferim classes de kick-boxing, on aprendràs l'esgrima de la boxa i també a utilitzar les cames, boxa i rutines lliures d'entrenament.

No cal que tinguis nivell, pots començar de zero, i per anar més ràpid en el teu aprenentatge pots contractar entrenaments personals.

Ara bé, si t'agrada l'esport amb nosaltres podràs competir i fer carrera esportiva. I en aquest cas et recomanem ja una planificació eportiva específica perquè obtinguis el major rendiment.

JOVES

Per als joves entre 12 i 15 anys us hem preparat les classes de kick-boxing joves, on pode rcomençar a progressar entre companys i companyes de la vostra mateixa edat.

No cal que tinguis nivell, i si vols entrenar més hores sempre pots venir en els horaris convinguts a entrenar pel teu compte amb la supervisió d'un tècnic.

RUTINES LLIURES

Les rutines lliures d'entrenament consisteixen en preparacions setmanals iguals per a tothom per si no pots venir a fer classe, vols entrenar més o simplement vosl anar al teu aire.

Inclouen exercicis tècnics i també preparació físicai disposes de moltes hores lliures per poder-les treballar.

KICK-BOXING ALTER SPORT

Darreres notícies sobre esports de contacte