Una musculatura tonificada és essencial per estar en forma

Els teus músculs necessiten activitat i estan preparats per fer proeses. Dóna'ls feina i ho agrairàs en la teva imatge i a la teva vida diària.

TONIFICACIÓ

La tonificació és una classe per treballar la força i to muscular d'una manera dirigida i amena al ritme de la música. És imprescindible un treball de força per a gaudir d'un cos saludable i equilibrat!

Treballaràs amb material nou, exercicis de força i equilibri que reforçaran la teva musculatura d’una manera completa, sense oblidar la correcció de la postura i amb una bona execució de la tècnica.

FITNESS

Fitness és un concepte anglès que implica disposar d'una bona condició física, treballant la força, la resistència i la flexibilitat per gaudir d'un cos equilibrat i harmònic.

A la sala de fitness podràs treballar autònomament amb una plantilla o programa personalitzat. Si bé és una activitat que de vegades pot semblar poc motivadora, també és cert que és molt agraïda, ja que els resultats es noten en poc temps. No necessàriament hauràs de moure grans kilatges o fer entrenaments extenuants: depenent de l'objectiu que tinguis, amb 30' dos cops a la setmana en tens suficient!