Vols moure't amb nosaltres?

Oferim activitats per a totes les edats i tot tipus de practicants i objectius. Des dels quatre mesos als 100 anys, tens una gran varietat d'activitats a triar -a més dels serveis personalitzats- en unes instal·lacions plenament equipades.

I sempre estem disposats a innovar, així que les anem renovant perquè mantiguis la motivació alta.

ELS MÉS PETITS I PETITES DE LA CASA

Iniciar-los ben aviat en els hàbits esportius

Iniciar-los ben aviat en els hàbits esportius

El nostre cos està fet per moure's des que naixem. És per això que al Tossalet us oferim activitats des dels 4 mesos (natació) perquè el teu fill/a tingui una vida ben activa i saludable des de l'inici. Consulta aquí les activitats disponibles.

FINS 4 ANYS

INFANTILS 5 A 8 ANYS

Dels 5 als 8 anys

Dels 5 als 8 anys

A partir dels cinc anys, l'oferta s'amplia. Totes les activitats tenen un component formatiu, tot i que la prioritat és que ho passin bé mentre aprenen per generar el gust per l'exercici físic. Aprenem habilitats a la vegada que eduquem els infants en valors.

INFANTILS

JUNIORS

Dels 9 als 12 anys

Dels 9 als 12 anys

Gimnàstica, Hip Hop, Zumba, Spartan, perfeccionament de la natació, natació artística i competició... i enguany també Boxa educativa i waterpolo..

JUNIORS

JOVES

Dels 13 als 16 anys

Dels 13 als 16 anys

Als joves de la casa us oferim alguna activitat més perquè tingueu varietat on triar i gaudiu d'un bon ambient amb les vostres amistats.

JOVES

SERVEIS PERSONALITZATS

La millor manera per assolir els teus objectius

La millor manera per assolir els teus objectius

Els SERVEIS PERSONALITZATS són l’eina que t’ofereix un assessorament més acurat i millores més evidents. En una entrevista inicial detectem les teves necessitats i motivacions per aconsellar-te òptimament i amb els diferents tipus de sessions/accions avancem cap a l’objectiu desitjat. Per això, si ets usuari/a de serveis personalitzats gaudeixes també d’un seguiment segons el tipus de servei, per tal d’assegurar la continuïtat en la pràctica, pilar fonamental de la millora de la condició física.

SERVEIS PERSONALITZATS

NUTRICIÓ

Som el que mengem

Som el que mengem

El servei de nutrició del Tossalet té com a objectius millorar la teva salut, optimitzar la composició corporal i/o millorar el teu rendiment esportiu -si és el que vols-. I sense necessitat de realitzar canvis que impliquin grans sacrificis i/o patiments innecessaris per a tu.

NUTRICIÓ