Confinament actiu

 Activa’t des de casa!

La situació de confinament que estem vivint és tot un repte i alhora el millor acte de responsabilitat social que podem fer.

 

Estar molts dies en confinament sedentari és un xoc per al nostre cos, que està fet per moure’s, i la nostra salut depèn en part del grau d’activitat física diari.

 

És per això que hem ideat el programa #CONFINAMENTACTIU, iniciativa de col·laboració entre el Tossalet,Televisió del Berguedà i l’Ajuntament de Berga, per fer aquesta situació transitòria més saludable, activa i entretinguda.

 

FAREM DIFERENTS TIPUS DE CLASSES, com ara pilates, gimnàstica postural, zumba, tonificació, cardioboxing i classes en família. La durada màxima serà de 25 minuts per combinar-les amb altres programes i notícies que formen part de la graella de Televisió del Berguedà.

 

Les classes són aptes per a la majoria de la població, tot i que et demanem que segueixis les següents indicacions, ja que no et podrem corregir.

 

1. Si sents mareig o excessiu cansament, millor que t’aturis.
2. Si algun exercici o moviment et fa mal, evita’l.
3. Treballa al teu ritme i segons la teva forma física actual.
4. Si tens alguna indicació mèdica respecte a la pràctica d’activitat física, segueix-la.
Per últim, si estàs confinat o confinada amb més persones, et convidem a practicar les activitats plegats! L’activitat física us ajudarà a mantenir una millor salut en tots els sentits.

 

Anirem recopilant totes les sessions i altres recursos en el següent lloc web.

 

Comments are closed.