Reobertura centre

Finalment el Tossalet obrirà portes demà dissabte 6/6 amb l’horari habitual.

 

En estar encara en fase 2 a la Catalunya Central, hem d’aplicar unes normes de prevenció que ens permetin que torneu a fer salut i entrenar amb nosaltres alhora que vetllem per a la seguretat de tothom.

 

-Hi haurà un control de l’aforament per garantir que no hi hagi al Tossalet més persones de les que permet la fase 2.

 

-Haureu de reservar prèviament l’activitat que volgueu fer (activitat dirigida, sala de fitness o natació lliure) i en principi una reserva per dia per garantir que tothom pot accedir al centre. En cas que quan acabi l’hora de la vostra reserva vulgueu quedar-vos, consulteu-nos a recepció si hi ha places disponibles i si en queden, us podeu quedar.

 

Veniu amb mascareta, que serà necessària per accedir al centre i transitar pels espais comuns però no per a la pràctica esportiva.

 

Porteu tovallola, com sempre, sabatilles de sola neta i d’ús exclusiu per al centre i la vostra ampolla d’aigua, ja que la font no la podem tenir en servei.
-Us demanarem seguir un protocol quan entreu: control de temperatura, neteja de calçat i posar-vos gel hidroalcohòlic a les mans.

 

Podeu començar ja aquest dissabte, i per facilitar el cobrament de quotes només hi haurà una única quota de 9€ per a tot el mes de juny, ja que l’altra part de la quota serà per compensar els dies del mes de març que no heu gaudit. L’únic criteri d’accés serà la reserva prèvia.

 

Els cursets de natació -infantils i adults- així com les activitats dirigides infantils, no començaran i ja ens adreçarem al curs vinent. No es passarà cap rebut en aquests casos,

 

Si no voleu tornar al mes de juny, o no podeu, o no oferim la vostra activitat, no perdreu la part de la quota del mes de març no gaudida. La podreu compensar en la següent quota quan decidiu tornar, amb el límit del 31/10/20, amb matrícula gratuïta.

Comments are closed.