Nou servei de nutrició

Alimentar-te millor, el propòsit a complir aquest 2021!

En un any on malauradament comencem sense poder oferir-te la graella habitual d’activitats per millorar la teva salut i rendiment, iniciem un nou servei inseparable del d’una vida activa: una alimentació saludable. Hem dissenyat un servei de nutrició amb els següents objectius:

  1. Millorar la teva salut,
  2. Optimitzar la composició corporal i/o
  3. Millorar el teu rendiment esportiu -si és el que vols-.

 Aquest procés el proposem sense necessitat de realitzar canvis que impliquin grans sacrificis i/o patiments innecessaris per a tu.

A partir d’un estudi personalitzat i tenint en compte els teus objectius, estil de vida i condicions actuals, dissenyem un pla de nutrició a mida que et permeti l’assoliment de les fites plantejades i el manteniment posterior d’una alimentació saludable adaptada a cada circumstància.

Un servei on també cerquem ensenyar-te conceptes bàsics sobre nutrició i alimentació, per tal que un cop finalitzada la relació amb el dietista, aquests aprenentatges quedin amb tu per a sempre com a cultura nutricional pròpia.

Què no és el servei de nutrició?

  1. Una dieta ”de calaix” igual per a tothom.
  2. Un pla nutricional a seguir durant un mes per baixar uns certs kg I després tornar als hàbits d’abans, sense haver après res.

El professional al càrrec d’aquest servei és l’Alex Leautaud, Graduat en Dietètica i Nutrició per la UVic, a més d’esportista d’alt nivell, ja que és Campió de Catalunya de Boxa Amateur -fa classes de boxa al Tossalet, si vols més informació, clica aquí-.

Quan vols començar :)?

 

Comments are closed.