Joves de 12 a 16 anys

Dels 12 als 16 anys, a Alter Sport t'oferim tot un ventall d'activitats perquè gaudeixis de bon ambient, comparteixis amb les teves amistats i milloris el teu cos que et demana moviment. Vine a provar-nos de franc i decideix!

JOVES ACTIUS

QUINES ACTIVITATS TENIM PER A JOVES?

Dels 13 als 16 anys ja no estem parlant de nens. Sou joves i així us sentiu. Reivindiqueu la vostra edat i voleu fer activitats on us tractem com a joves. Ho hem entès.

Per a això la es activitats per a joves mantenim una supervisió constant per part dels professionals (com a la sala de fitness) i a la vegada t’oferim reptes perquè potenciïs el seu cos i siguis un/a jove actiu/va que t’enganxis a l’esport.Veuràs que l’ambient és sa i de respecte i que pots trobar el teu lloc. I sempre tens un tècnic disposat a escoltar i a ajudar-te en el que necessitis. Tu demana!


BALLS

Diversió i exercici a cop de beat

Diversió i exercici a cop de beat

Posa't en forma i gaudeix amb els amics/gues amb la música que més t'agrada: Hip-hop, Zumba, Steps per a una activitat amb molt èxit.

FITNESS

Fitness

Fitness

La sala de fitness és excel·lent per al treball de joves que estan formant el seu cos, simplement ens adaptem a les necessitats de l'edat amb un assessorament individualitzat.

GIMNÀSTICA

Acrobàcies i equilibris

Acrobàcies i equilibris

La gimnàstica esportiva és un clàssic per i una activitat excel·lent per tenir el teu cos en forma i treballar amb el propi pes, ideal a l'adolescència.

TAEBER

ESCOLA DE TAEKWONDO DEL BERGUEDÀ

ESCOLA DE TAEKWONDO DEL BERGUEDÀ

Taeber és un projecte de promoció del Taewkondo (art marcial coreana olímpica) a la comarca del Berguedà, on volem arribar a oferir-lo des d’infants als adults, a centres esportius i a escoles, instituts i municipis.

CROSS TRAINING

Treballar el cos d'una manera total

Treballar el cos d'una manera total

Adaptada a l'edat, és una activitat intensa que permetrà als joves posar-se en forma en un temps curt. Diversió i intensitat per igual.

KICK BOXING JOVES

Treu el guerrer que portes dins

Treu el guerrer que portes dins

El kick boxing per a joves és una iniciació als esports de contacte perquè estiguis en forma i aprenguis a defensar-te a la vegada.

SERVEIS PERSONALITZATS

Per a necessitats més concretes

Per a necessitats més concretes

Tens problemes d'esquena? Necessites aprimar-te per salut? Et prepares per a un esport de competició? Aleshores el que necessites és fer ús dels serveis personalitzats que t'oferim.

TRIBER

Escola de Triatló del Berguedà

Escola de Triatló del Berguedà

Què hi ha millor per a joves que practicar un esport? Practicar-ne tres. Natació, bicicleta i córrer, les tres disciplines del triatló.