ALTER SPORT: ESPORT I NOVES TECNOLOGIES

Alter Sport som una empresa de professionals de l'activitat físico-esportiva i l'informàtica.

Oferim serveis esportius i dissenyem aplicacions i webs per a l'àmbit esportiu.

MANTENIR-ME EN FORMA

Si el que realment et motiva no són grans esforços sinó sentir el teu cos vital, energètic i que et permeti gaudir de la teva vida al màxim, aleshores amb una certa constància i sense exigir-te altes intensitats ho podem assolir.

MILLORAR LA MEVA IMATGE

Si el que vols és millorar el teu cos i la relació que hi tens, l'activitat física i la nutrició són imprescindibles. Parla amb nosaltres i veuràs com no només ho pots aconseguir, sinó que pots gaudir del camí.

VULL MILLORAR LA MEVA SALUT

L'activitat física és una medicina beneficiosa per a gairebé la totalitat de patologies: Estudiarem el teu cas individualment i cercarem solucions conjuntament amb professionals de la salut.

SIMPLEMENT PASSAR-HO BÉ

I què millor per evadir-te i divertir-te que un ambient familiar, activitats variades i gent sana que gaudeix de l'esport? Perquè no tot és esforç i moure't pot ser també motiu de diversió i esbarjo.

BUSCO ACTIVITATS PER AL MEU FILL/A

Oferim activitats per a nens i nenes des dels cinc anys, basant-nos en el joc i formes jugades.. Si té alguna necessitat o problema de salut concret nosaltres t'assessorem. Aprenem habilitats a la vegada que eduquem els infants en valors.

SÓC UN JOVE AMB GANES DE MOURE'M

Dels 12 als 16 anys, a Alter Sport t'oferim tot un ventall d'activitats perquè gaudeixis de bon ambient, comparteixis amb les teves amistats i milloris el teu cos que et demana moviment. Vine a provar-nos de franc i decideix!

ENTRENAR UN ESPORT

Si t'apassiona un esport i vols tenir la millor preparació per gaudir-ne, ja sigui competint o no, podem ajudar-te a planificar entrenaments i a evitar lesions.

M'AGRADA SUPERAR-ME

Si et motiven els reptes, la superació personal, la millora contínua de la teva vida, has anat a parar al lloc adequat. Pas a pas, dia a dia, t'oferim la possibilitat que ho aconsegueixis a través del moviment.

CONEIX ELS NOSTRES CENTRES

Alter Sport Gim

El teu gimnàs

El teu gimnàs

Som un centre esportiu centrat en l'atenció personalitzada possible, si bé els nostres 500m2 d’instal•lacions també ens permeten oferir gran quantitat d’activitats i serveis, amb tota la maquinària i material necessari.

ALTER SPORT 1

Alter Sport Gim II

Vols entrenar dur?

Vols entrenar dur?

Vam crear Alter II per donar sortida a aquelles activitats canyeres que vols fer i que requereixen d'un ambient especial. Vine a posar-te prova amb el Cross Training, entrena Taekwondo i Kick Boxing o fes al teu aire amb les rutines lliures setmanals.

ALTER 2

Alter Fitness, el teu entrenament al núvol

Alter Fitness és un aplicatiu online creat per l'empresa Alter Sport per a la gestió dels entrenaments que fas al gimnàs.

Pots registrar les classes a les que assisteixes i gestionar els teus entrenaments a la vegada que en fas el seguiment amb el tècnic assignat.

Si ja ets soci demana el teu accés a recepció.
Accedir

TWITTER

INSTAGRAM

[alpine-phototile-for-instagram id=609 user="altersportgim" src="user_recent" imgl="instagram" style="cascade" col="2" size="M" num="4" align="center" max="100"]