La teva alimentació condiciona la teva salut i benestar

Som el que mengem. I la majoria d'objectius que busques al gimnàs requereixen que t'alimentis millor. Mou-te sovint i alimenta't bé, i tindràs un tàndem imparable.

QUÈ ÉS EL SERVEI DE NUTRICIÓ I DIETÈTICA?

El servei de nutrició i dietètica consisteix en l’assessorament i acompanyament cap a un objectiu relacionat amb l’alimentació a través de professionals titulats en aquesta especialitat.

La nostra filosofia és la d’ajudar-te a canviar un hàbit i que a la vegada t’alimentis millor. És per això que minimitzem l’ús de complements nutricionals, que si bé en alguns casos són necessaris, han de complir la seva funció de complementar i no substituir.

EM CONVÉ EL SERVEI DE NUTRICIÓ SI...

Fonamentalment t’interessa aquest servei si tens algun d’aquests objectius:

-Vols aprimar-te.
-Vols guanyar pes perquè et veus molt prim/a.
-Practiques algun esport assíduament i vols rendir més en els entrenaments i competicions.
-Tens algun problema de salut on l’alimentació jugui un paper important (obesitat, diabetis, hipertensió,...).
-O bé simplement, però molt important, vols aprendre a alimentar-te millor per cuidar-te.

Recorda que el tàndem activitat física i nutrició és imparable: combina el servei amb la teva pràctica i/o amb algun dels altres serveis que et podem oferir com ara els entrenaments personals i els programes per objectius, de salut o planificacions esportives.

És un servei recomanable per a totes les edats.

PRESTACIÓ DEL SERVEI

El servei de nutrició i dietètica comença per un recull d’informació dels teus hàbits alimentaris i dels aliments que no t’agraden o que et produeixen al·lèrgia.

A partir d’aquesta informació dissenyem els menús, amb els plats i quantitats necessaris, que et permeten alimentar-te millor i/o assolir el teu objectiu. En el cas que necessitis algun complement nutricional, també te’l recomanem.

Canviar un hàbit, i alimentar-se millor és un canvi d’hàbits, és una tasca que requereix de constància, per això et donem seguiment durant tot el procés per garantir que tot va bé i motivar-te si la voluntat minva. En aquests seguiments tractem les dificultats i reorientem les consignes si és necessari.

Per contractar el servei o resoldre dubtes escriu-nos (o truca'ns)

Error: Formulario de contacto no encontrado.