Focalitza el teu objectiu i el seguirem fins al final

Cerques un canvi per millorar, aprimar-te, o estar més fort. I quan fa uns mesos que vas al gimnàs la motivació perd el sentit i abandones, sense assolir la fita. Plantejar objectius concrets amb el seguiment professional és garantia d'èxit.

QUÈ ÉS UN PROGRAMA PER OBJECTIUS?

Un programa per objectius consisteix en l’establiment d’objectius personals en l’àmbit de l’activitat física i la programació dels entrenaments i seguiments perquè ho assoleixis en els terminis que plantegis.

T’ajudem a definir-lo perquè sigui assolible segons el teu nivell de condició física i salut, edat i altres característiques individuals, i també t’ajudem a mantenir la motivació alta en tot moment.

Personalitzar els teus entrenaments és garantia d’èxit, perquè no hi ha dos cossos iguals ni dues persones idèntiques.

EM CONVÉ UN PROGRAMA PER OBJECTIUS SI...

Si tens un objectiu clar vols plantejar-te un objectiu clar per assolir, com ara baixar o pujar de pes, aprendre a córrer, preparar unes proves físiques d’oposicions, sentir-te en forma,...

Nosaltres t’ajudarem a quantificar-lo i disenyarem les fases en que ho aconseguiràs. A partir d’aquí tu hi poses la suor i la constància, i nosaltres el seguiment.

És la millor manera de garantir que perseveraràs per assolir el teu objectiu, amb un professional qualificat vetllant perquè així sigui.

A més, en cas que sigui recomanable, pots complementar-ho amb els serveis de nutrició, fisioteràpia, anàlisi de la tècnica de cursa o entrenaments personals.

PRESTACIÓ DEL SERVEI

T’assignem un tècnic especialista (que a més treballa en equip amb altres professionals especialitzats) que compleix les següents funcions:

-Ajudar-te a definir clarament l’objectiu perquè tinguis una fita i sàpigues si l’assoleixes o no.
-Disseny dels entrenaments, classes i accions que necessites per arribar-hi.
-Setmanalment fareu el seguiment dels teus progressos i sensacions, reorientant l’entrenament en cas necessari.
-Et recomanarà altres serveis que et puguin interessar o potenciar per assolir la fita.

Pots contractar-lo mensualment o trimestralment.

Per contractar el servei o resoldre dubtes escriu-nos (o truca'ns)

Error: Formulario de contacto no encontrado.