Preparació esportiva clubs

(Preparació esportiva clubs) La manera més efectiva i enfocada a assolir allò que busques, amb un professional dedicat en exclusiva a tu o als teus en grups de màxim cinc persones.

QUÈ ÉS UN ENTRENAMENT PERSONAL O EN GRUP REDUÏT?

Un entrenament personal és una sessió d’una hora en la qual tens un professional altament qualificat per a tu sol/a. La sessió ha estat preparada específicament per als teus objectius i estem per tu els 60 minuts que dura la sessió, indicant-te com realitzar els exercicis, corregint la teva tècnica, donant instruccions sobre quina intensitat has de treballar i coneixements perquè assoleixis les teves fites.

Els grups reduïts poden ser parelles i fins a cinc persones i permeten disminuir el cost per participant mantenint una ratio d’alumnes per professional molt baixa que permet un servei d’una molt alta qualitat.

EM CONVÉ UN ENTRENAMENT PERSONAL SI...

Pot ser una excel·lent base per començar encara que després continuïs els teus entrenaments d’una manera autònoma.

Si estàs començant un activitat en la que vols millorar o és bona per a la teva salut, com el taekwondo o pilates, t’ajudarà a ser molt més hàbil en un temps molt inferior.

També és ideal per fer salts qualitatius quan et trobes estancat/da o mancat de motivació.

Per a objectius de salut és el servei que garanteix una seguretat total, si el que tens és un objectiu molt clar que vols perseguir hi arribaràs més ràpidament, si vols superar-te o busques el rendiment per a un esport, l’entrenament personal et porta a un nivell superior.

PRESTACIÓ DEL SERVEI

Tens diferents modalitats d’ús dels entrenaments personals, segons el número de serveis que contractis, la periodicitat amb el que el vols i si seràs tu sol/a o bé sereu 2,3, 4 o 5 persones (màxim).

Pots contractar un sol entrenament personal o per a dos persones. El reserves a recepció quan et convé i l’utilitzes quan vols. De l’entrenament personal et quedarà un programa d’exercicis –el que has fet a la sessió- que pots utilitzar després autònomament.

Si ja tens clar que el que et portarà al teu objectiu més ràpidament són els entrenaments personals ho has encertat. Aleshores et donem dues opcions: o bé contractar un pack d’entrenament personals de 5 o 10 amb descompte aplicat o bé agafar quota d’entrenaments personals setmanals. En ambdós casos tens descompte i la quota del gimnàs gratuïta durant un cert temps. Demana més informació a recepció.