La millor medicina sense efectes secundaris

Si tens alguna patologia, en el 99% dels casos hi ha una millora a través de l'activitat física. Estudiem el teu cas particular i tenim especialistes en esport i salut.

EN QUÈ CONSISTEIX UN PROGRAMA DE SALUT?

Els programes de salut són un planning de sessions d’activitat física i seguiment setmanal dels teus progressos amb l’objectiu de millorar la teva salut i garantir la seguretat de la teva pràctica.

Estudiem el teu cas acuradament, ens posem en contacte amb el teu metge i dissenyem l’estratègia conjunta que permeti una millora de la teva qualitat de vida,

Personalitzar els teus entrenaments quan tens un problema de salut és la manera més segura que gaudeixis de l’activitat física i alhora milloris.

EM CONVÉ UN PROGRAMA DE SALUT SI...

Quan tens una patologia o problema de salut que intueixes o saps que pot beneficiar-se de la pràctica d’activitat física (en gairebé tots els casos).

Pot ser una patologia de l’aparell circulatori (hipertensió, haver patit un infart, insuficiència cardíaca, problemes de circulació,...), respiratori (com ara asma, limitació del flux respiratori,..), locomotor (artrosis, artritis, mal d’esquena, osteoporosi,...), endocrí (diabetis tipus 1 i tipus 2, obesitat, dislipèmies,...) o qualsevol problema que afecti la teva vida i que estigui relacionat amb la salut.

En la major part dels casos, pots complementar-ho amb els serveis de nutrició, fisioteràpia o entrenaments personals per obtenir una millora més ràpida i evident.

PRESTACIÓ DEL SERVEI

T’assignem un tècnic especialista en salut amb experiència (que a més treballa en equip amb altres professionals especialitzats) que t’ajudarà de la següent manera.

-Es posarà en contacte amb l’especialista que et porti i estudiarà el teu cas i informes per establir un pla d’acció.
-Dissenyarà les sessions d’entrenament, classes i accions adaptades al teu cas.
-Setmanalment fareu el seguiment dels teus progressos i sensacions, reorientant l’entrenament en cas necessari.
-Et recomanarà altres serveis que et puguin interessar o potenciar per assolir la fita.


Pots contractar-lo mensualment o trimestralment.

Per contractar el servei o resoldre dubtes escriu-nos (o truca'ns)

Error: Formulario de contacto no encontrado.