Per als més petits de la casa i fins els 12 anys

Oferim activitats per a nens i nenes des dels cinc anys, basant-nos en el joc i formes jugades.. Si té alguna necessitat o problema de salut concret nosaltres t'assessorem. Aprenem habilitats a la vegada que eduquem els infants en valors.

ACTIVITATS DES DELS 6 MESOS FINS ALS 12 ANYS

QUINES ACTIVITATS OFERIM?

Dels 5 als 12 anys nosaltres fem la distinció entre activitats infantils i juniors, per garantir que la diferència d’edats és enriquidora i no un llast.

Amb els més petits, de 5 a 8 anys, busquem que els agradi l’activitat física combinant el joc i la forma jugada amb l’activitat que trien.
Dels 9 als 12 ja poden treballar més a fons l’activitat que els agradi, però continuen essent nens i la diversió ha de ser el puntal de les activitats.

Vetllem per crear ambients inclusius de respecte entre els infants i per atendre la diversitat d’habilitats i necessitats que poden tenir els nens i les nenes.

TAEKWONDO (TAEBER)

Escola de Taekwondo del Berguedà

Escola de Taekwondo del Berguedà

A Alter Sport hem engegat un club federat de Taekwondo, art marcial coreana olímpica, amb l'objectiu de promoure el taekwondo a tots els nivells.

BALLS

Diversió i exercici a cop de beat

Diversió i exercici a cop de beat

Els balls són una activitat excel·lent per desenvolupar el ritme, la coordinació i la resistència, a més de tenir la propietat de ser molt divertits. Hip hop, zumba i steps a les classes de balls.

GIMNÀSTICA

Acrobàcies i equilibris

Acrobàcies i equilibris

La gimnàstica esportiva és un clàssic per als infants, tant nens com nenes, i promou un desenvolupament motriu excel·lent.

TRIBER

Escola de Triatló del Berguedà

Escola de Triatló del Berguedà

Què hi ha millor per a infants que practicar un esport? Practicar-ne tres. Natació, bicicleta i córrer, les tres disciplines del triatló. En col·laboració amb el Club Triatló Berga.

CASAL I CAMPUS D'ESTIU

Vols que els teu fill/a visqui un estiu diferent?

Vols que els teu fill/a visqui un estiu diferent?

Volem que els infants i joves gaudeixin de l’estiu a través de l’esport, coneguin noves amistats, i s’enganxin a un estil de vida saludable.

El nostre equip de professionals estem degudament qualificats (Llicenciats, Graus en Activitat Física, Directors i Monitors de Lleure) i tenim àmplia experiència en activitats infantils i juvenils i de lleure.