Vull millorar la meva salut

L'activitat física és una medicina beneficiosa per a gairebé la totalitat de patologies: Estudiarem el teu cas individualment i cercarem solucions conjuntament amb professionals de la salut.

AQUEST ÉS EL TEU OBJECTIU SI...

Pel motiu que sigui tens un problema de salut. Potser has estat anys sense cuidar-te i pateixes obesitat o hipertensió, o tens la mala sort de patir diabetis. Altres opcions dins l’objectiu de salut poden ser superar una depressió o la rehabilitació cardíaca després d’un infart. O lesions o desviacions de columna.

En aquest sentit, el que és més important és que hi hagi un treball conjunt entre professionals de la salut i nosaltres. De fet, som especialistes en activitat física i salut i ens posarem en contacte amb el teu especialista per poder treballar en equip.

Els problemes de salut no només depenen de l’edat. Un infant pot patir obesitat o escoliosi, i com més passen els anys més possibilitats de tenir alguna patologia.

Vols millorar la teva salut i estar segur/a que estàs en bones mans. Estarem al teu costat per atendre’t sobre els teu cas i assessorar-te en la millor direcció. Tu demana!

QUINES ACTIVITATS EM RECOMANES?

Dins les nostres activitats, pots seleccionar les que més et puguin ajudar en el teu objectiu. Algunes activitats més intenses com el cross-training o el fitbox potser no són les més adients, però perquè no ballar o pedalar al teu ritme per poder cremar calories i millorar la teva salut cardiovascular?

Les suaus seran les que menys problemes et poden donar pel fet de ser menys intenses, són perfectes per a problemes d’esquena i per aconseguir relaxar-te i adquirir consciència del teu cos.

Tot i que precisament el cos necessitarà també un entrenament adequat però que l’ajudi a canviar, a millorar, i això ho pots aconseguir per exemple amb les activitats de fitness i tonificació.

I quan vulguis varietat, apunta’t a les especials : caminades, masterclasses, sopars i tot allò que se’ns acut durant el curs per donar varietat.

SERVEIS PERSONALITZATS ADIENTS

Primerament estudiarem el teu cas individualitzadament i ens posarem en contacte amb els professionals de la salut que et porten per dissenyar una intervenció conjunta.

Sense cap mena de dubte el millor servei per a tu és un programa de salut per millorar la teva salut i saber què has de treballar, els límits que no has de sobrepassar i on tindràs el seguiment d’un professional de l’esport.

Els entrenaments personals o en grups reduïts són idonis per començar a exercitar-te amb seguretat i individualitzar la teva pràctica esportiva.

Moltes patologies i problemes de salut com l’obesitat, diabetis, hipertensió, hipercolesterolèmia, etc. requereixen també d’una intervenció en la teva nutrició que potenciarà els resultats de la teva pràctica.

Si el que tens són problemes d’esquena o osteoarticulars, el servei de fisioteràpia i rehabilitació també et pot ser de gran utilitat.