Mantenir-me en forma

Si el que realment et motiva no són grans esforços sinó sentir el teu cos vital, energètic i que et permeti gaudir de la teva vida al màxim, aleshores amb una certa constància i sense exigir-te altes intensitats ho podem assolir.

AQUEST ÉS EL TEU OBJECTIU SI...

Si el que busques és estar en forma, però no t’apassiona matxacar-te fent esport. Vols sentir un cos apte, àgil, flexible, però no és una prioritat per a tu dedicar molt de temps a cultivar-lo.

Pot ser que ja tinguis un cert nivell de forma física que vols mantenir o bé recuperar una certa forma física o guanyar-la, però tampoc vols dedicar grans inversions de temps.

I no depèn de l’edat que tinguis. Tinguis 20 anys o 80 pots començar, reenganxar-te a la vida activa o mantenir la teva forma. El que compta és que facis el que et motiva i tinguis algunes precaucions bàsiques que et farem saber.

De tota manera, ens tindràs sempre al costat per atendre’t sobre els teus objectius i les maneres d’assolir-los i per assessorar-te en la millor direcció.

QUINES ACTIVITAT EM RECOMANEU?

La ciència ens diu que per mantenir una minima activitat física hauríem de dedicar 30 minuts diaris cinc cops a la setmana o bé 150 minuts a la setmana. Això implica unes dues hores a la setmana de gimnàs més un dia que surtis a caminar mitja hora. Fàcil, oi? Si dediques tres dies a venir al gimnàs i a més vas a caminar el cap de setmana ja estàs fent molt per mantenir-te. Amb això volem dir que tens un gran ventall d’activitats entre les quals triar i moltes possibilitats.

Si t’agrada ballar o la música pots buscar alguna de les nostres activitats de marxa, com ara la zumba o els steps io les de fitness i tonificació.

Si vols més relax començar per alguna activitat de les suaus. Si et motiva l’aire lliure i tens una forma física mínima pots provar les classes d’outdoor training , i si estàs fort/a però tens poc temps, dues classes a la setmana de cross training són més que suficients.

I quan vulguis varietat, apunta’t a les especials : caminades, masterclasses, sopars i tot allò que se’ns acut durant el curs per donar varietat.

SERVEIS PERSONALITZATS ADIENTS

Un cop hagis concretat un objectiu en la teva entrevista inicial personalitzada, un programa per objectius et permet assolir-lo amb garanties. Et direm què has de fer i en farem el seguiment.

Els entrenaments personals o en grups reduïts són idonis per començar a exercitar-te amb seguretat i són la manera més ràpida d’assolir resultats.

Des del servei de nutrició i dietètica et podem ajudar a alimentar-te millor, un pilar essencial del benestar físic i mental.

De tant en tant pot ser que et vingui de gust un massatge per sentir-te millor o tinguis l’esquena carregada. Pots demanar al nostre servei de fisioteràpia i rehabilitació un cop de mà.

I si t’agrada anar a córrer però tens molèsties o tendeixes a lesionar-te sovint quan hi vas, pots analitzar la teva tècnica de cursa a peu i passar-te al minimalisme , molt menys lesiu.